• KAMPONG VOETBAL ACADEMIE

  Zoals aangekondigd op deze website zullen Kampong-leden Christiaan Hageraats en Herman Hazewinkel de organisatie van de Kampong Voetbal Academie op zich nemen. Zij zijn het afgelopen jaar gestart met hun bedrijf, Ubuntu Sport, dat de ambitie heeft om met teamsport sportieve én persoonlijke vaardigheden bij kinderen te ontwikkelen. 

  Het doel van de Kampong Voetbal Academie is leuke en kwalitatief goede activiteiten aan te bieden, aanvullend op het reguliere trainings- en wedstrijdaanbod. Dit doet de Academie voor jeugd van 4 t/m 12 jaar oud. Zowel voor jongens als meisjes! Ook niet-leden van Kampong Voetbal zijn welkom om zich in te schrijven. 

  Tijdens de trainingen en evenementen staan plezier (een positieve sportomgeving) en ontwikkeling centraal: op sportief en fysiek vlak, maar juist ook op persoonlijke ontwikkeldoelen. Zo zal er in de coaching, afhankelijk van de leeftijdscategorie, aandacht gegeven worden aan vaardigheden als verantwoordelijkheid nemen, omgaan met conflictsituaties, weerbaarheid en als speler en als team doelen te stellen.

  De activiteiten die de Kampong Voetbal Academie en Ubuntu Sport komend seizoen op Kampong zullen organiseren zijn:

  - Super7; Facultatieve trainingen in 4 series van 7 trainingen van 1 uur op vrijdagmiddagen met trainingsgroepen onderverdeeld voor O8 t/m O13 jeugd.

  - Kampong Voetbaldagen; tijdens de zomer- en meivakantie organiseert de Voetbal Academie een 3-daags voetbalkamp zonder overnachting.

  - Ubuntu Sport Voetbaldagen; tijdens de herfstvakantie, kerstvakantie en zomervakantie organiseert Ubuntu Sport op het complex van Kampong voetbalkampen, met en zonder overnachting.

 • Super 7 

  -          8 maart t/m 26 april 2019                (schrijf je hier in)                                      

  -          10 mei t/m 21 juni 2019                   (schrijf je hier in)                       

  Kampong Voetbaldagen

  -          Meivakantie: 1 t/m 3 mei 2019              (schrijf je hier in)

  -          Zomervakantie: 28 t/m 30 augustus 2019           (schrijf je hier in)   

  Ubuntu Sport Voetbaldagen

  -          Voorjaarsvakantie: 25 & 26 februari    

  -          Zomervakantie: 22 t/m 24 juli 2019        (schrijf je hier in)                 

  -          Zomervakantie: 29 juli t/m 31 juli 2019    (schrijf je hier in)