• SV Kampong Voetbal Academie

  Het doel van de SV Kampong Voetbal Academie is leuke en kwalitatief goede activiteiten aan te bieden, aanvullend op het reguliere trainings- en wedstrijdaanbod. Dit doet de Academie voor jeugd van 4 t/m 13 jaar oud. Zowel voor jongens als meisjes! Ook niet-leden van SV Kampong Voetbal zijn welkom om zich in te schrijven. 

  Tijdens de trainingen en evenementen staan plezier (een positieve sportomgeving) en ontwikkeling centraal: op sportief en fysiek vlak, maar juist ook op persoonlijke ontwikkeldoelen. Zo zal er in de coaching, afhankelijk van de leeftijdscategorie, aandacht gegeven worden aan vaardigheden als verantwoordelijkheid nemen, omgaan met conflictsituaties, weerbaarheid en als speler en als team doelen te stellen.

  De activiteiten die de Kampong Voetbal Academie en Ubuntu Sport komend seizoen op Kampong zullen organiseren zijn:

  • SV Kampong Voetbalkampen; tijdens alle schoolvakanties organiseert de SV Kampong Voetbal Academie een SV Kampong Voetbalkamp.

  • SV Kampong Voetbalschool; Facultatieve trainingen in series van 10 trainingen van 1 uur op vrijdagmiddagen met trainingsgroepen onderverdeeld voor O8 t/m O13 jeugd.

  • SV Kampong Keepersschool; Facultatieve keeperstrainingenin series van 10 trainingen van 1 uur op vrijdagmiddagen met trainingsgroepen onderverdeeld voor O8 jeugd t/m O13 jeugd.  

  De organisatie van de Kampong Voetbal Academie is in handen van Ubuntu Sport. Meer info en de mogelijkheid om in te schrijven voor de evenementen vind je daarom op www.ubuntu-sport.com.

  Onderstaand tref je de links naar de betreffende pagina's:

  SV Kampong leden krijgen 20% korting op de inschrijfkosten van € 75,- voor 10 trainingen. Voer om deze te verzilveren in het aanmeldformulier bij kortingscode 'kampong voetbalschool ledenkorting' in.

  SV Kampong Voetbalkampen