• Het doel van de Kampong Voetbal Academie is leuke en kwalitatief goede activiteiten aan te bieden, aanvullend op het reguliere trainings- en wedstrijdaanbod. Dit doet de Academie voor jeugd van 4 t/m 13 jaar oud. Zowel voor jongens als meisjes! Ook niet-leden van Kampong Voetbal zijn welkom om zich in te schrijven. 

  Tijdens de trainingen en evenementen staan plezier (een positieve sportomgeving) en ontwikkeling centraal: op sportief en fysiek vlak, maar juist ook op persoonlijke ontwikkeldoelen. Zo zal er in de coaching, afhankelijk van de leeftijdscategorie, aandacht gegeven worden aan vaardigheden als verantwoordelijkheid nemen, omgaan met conflictsituaties, weerbaarheid en als speler en als team doelen te stellen.

  De activiteiten die de Kampong Voetbal Academie en Ubuntu Sport komend seizoen op Kampong zullen organiseren zijn:

  - Kampong Voetbalschool; Facultatieve trainingen in 2 series van 10 trainingen van 1 uur op vrijdagmiddagen met trainingsgroepen onderverdeeld voor O8 t/m O13 jeugd.

  - Kampong Voetbaldagen; tijdens de alle schoolvakanties organiseert de Voetbal Academie een 3-daags voetbalkamp 

  De organisatie van de Kampong Voetbal Academie is in handen van Ubuntu Sport. Meer info en de mogelijkheid om in te schrijven voor de evenementen vind je daarom op www.ubuntu-sport.com.

 • Kampong Voetbalschool 2019/2020

  - Najaarscyclus 2019                                                   

  - Voorjaarscyclus 2020     

  Leden van Kampong Voetbal krijgen €15 korting. Voer om deze te verzilveren in het aanmeldformulier bij kortingscode 'kampong voetbalschool ledenkorting' in.                                 

  Kampong Voetbaldagen 2019/2020

  - Zomervakantie 2019

  - Herfstvakantie 2019    

  - Kerstvakantie 2019

  - Voorjaarsvakantie 2020

  - Meivakantie 2020

  - Zomervakantie 2020