• Koop jouw kleding bij Voetbalshop.nl

  Per 1 juli 2017 is Voetbalshop.nl kledingleverancier van Kampong Voetbal. Onze leden kunnen kleding kopen op de speciaal voor Kampong ingerichte webshop. Hier zijn niet alleen wedstrijdtenues (m/v) te bestellen, maar ook een breed assortiment aan trainingspakken, trainingskleding, streetware, ballen, tassen en veel meer. Lees verder voor de details.

  Kleding policy
  Kampong verzorgt wedstrijdkleding voor Kampong 1 en Kampong 2. De overige teams verzorgen zelf hun wedstrijdkleding en mogen daar zelf sponsors voor werven. De jeugd teams hebben in seizoen 2017/2018 ING als sponsor op de borst. De eigen sponsor mag op de rug worden afgebeeld. De club is in gesprek met partijen voor algehele shirtsponsoring voor alle jeugd- en seniorenteams. Dit zal ingaan per start seizoen 2018/2019 of 2019/2020. Het is daarom toegestaan om met een eigen shirtsponsor tenues te kopen voor komend seizoen, maar houd er wel rekening mee dat deze shirts ongeveer 2 seizoenen gebruikt kunnen worden, tot de algehele shirtsponsoring in zal gaan. In verband met verplichtingen naar Instituut Maltha zullen 3 teams in Maltha tenue spelen. Als deze tenues niet meer te gebruiken zijn zal door de club vervangende wedstrijdkleding besteld worden.

  Bestellingen voor teams kunnen verwerkt worden in het bestelformulier en kunnen verstuurd worden naar de verenigingsco√∂rdinator Sanne Quarles: manager@kampongvoetbal.nl

  Individuele bestellingen leden
  Kampong leden bestellen zelf hun kleding op voetbalshop.nl/verenigingen/sv-kampong. Leden krijgen 15% korting op alle artikelen in de Kampong-webshop. De kortingscode die ingevuld dient te worden bij afrekenen is: KAMPONG.

  Teambestellingen
  Bestellingen per team lopen via de verenigingsmanager Marcel Scheefhals. De stappen die genomen worden zijn:
  Het bestelformulier wordt via de Jeugd Commissie en Senioren Commissie verspreid. Deze is ook op te vragen bij de verenigingsmanager.

  Het team vult het bestelformulier in stuurt deze naar Marcel Scheefhals:
  Eventueel neemt Voetbalshop rechtstreeks contact op met het team om sponsoruitingen af te stemmen.
  Kampong Voetbal stuur een factuur naar het team.

  De afspraak met Voetbalshop is goed voor Kampong en de leden. Op alle Kampong-kleding krijgen leden 15% korting ten opzichte van de adviesprijs van Nike. Daarnaast zullen leden gebruik kunnen maken van de aanbieding om schoenen te kopen met 15% korting gedurende twee perioden van een maand (vlak voor het seizoen en vlak voor hervatting van het seizoen in de winterstop).

  Verder sponsort Voetbalshop.nl de club met een vast bedrag, plus met 10% van de omzet. Hiermee levert Voetbalshop.nl een zeer grote bijdrage aan de club om te kunnen investeren in faciliteiten en evenementen voor alle teams. Zo krijgen alle teams waterzakken, bidons en 3 inspeelballen voor wedstrijddagen. Het bestuur wenst daarom te benadrukken dat teams verplicht zijn hun Kampong-tenues bij Voetbalshop.nl aan te schaffen.