• Kampong 1 verslaat PCV in 2e helft

    Allereerst excuus voor het late verslag, maar de wintersportgangers van deze midweek waren Zwaaf en ikzelf, en daardoor heb ik geen tijd gehad om eerder te schrijven. Maar we laten geen verslag meer lopen, dus komt ‘ie.

    Kampong speelde de eerste helft bedroevend. Het spel was niet om aan te gluren, en het zonnetjes was de enige reden dat er de tweede helft nog supporters bleven kijken. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee, en wij hopen dat jullie dat blijven doen. Enige wat niet onopgemerkt kan blijven is de tragische blessure van sterkhouder Daniel. Hij was niet te passeren de laatste tijd, maar helaas heeft hij een dermate harde trap gekregen dat hij zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. Sterkte maat!

    De tweede helft speelde Kampong nog steeds erg droevig, maar werd Kampong wel beter en merkte je aan alles dat het verschil in kwaliteit uiteindelijk het verschil zou gaan maken. Toen Kampong met nog een kwartier op de klok VV14 binnen de lijnen bracht merkte je meteen dat PVCV van slag was. Meteen kreeg de trainer van de tegenstander een hogere hartslag en daarnaast hoorde je meerdere spelers van de tegenstander roepen: "We hebben getraind op zijn aanwezigheid. Een op een is ie niet te stoppen, maar samen kunnen we hem hebben!" Echter konden ze de kwaliteitsimpuls die VV14 met zich meebracht niet aan. Met nog tien minuten voor tijd was het VV14 die met een ge-wel-dige actie vijf man passeerde en Siemen voor leeg doel vrijzetten. Het verzet was toen gebroken. Zwaaf mocht daarna nog een vrije trap tegen de touwen schieten en Siemen maakte zijn tweede en Kampong zijn derde.

    Hierdoor hebben we nog steeds een 100% score na de winterstop en ook aanstaande zondag moet we tegen laagvlieger Abcoude. Al met al; we worden kampioen, hiephoi!

    Uw reporter, Daan van der Ster.