• Jaarlijkse vrijwilligersbarbecue op 16 juli!*

  * Uiteraard nemen we in de organisatie van de vrijwilligersbarbecue de richtlijnen van de overheid en het RIVM in acht. Mocht de bbq toch geen doorgang kunnen vinden, brengen we jullie op de hoogte en zullen we zodra het wel weer kan iets anders organiseren!

   

  Het is een vreemd seizoen geweest: waar alles normaal begon, lag het allemaal plotsklaps stil. Geen voetbal, veel thuiswerken, niet naar school en misschien een tijd vol spanning. Gelukkig hebben we inmiddels het voetballen weer wat op kunnen starten, daar zijn we erg blij mee!

  De trainers, coaches en leiders hebben de draad weer opgepakt waar ze half maart gestopt waren. En het wordt meteen duidelijk: zonder hun inzet en betrokkenheid zouden onze leden niet zo veel plezier hebben op en rond het veld. Zij spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van onze (jeugd)spelers en het begeleiden van alle teams.

  Maar ook de scheidsrechters en alle bestuurs- en commissieleden dragen daar elke week aan bij. Nooit een scheidsrechter? Geen sponsoren, geen businessclub? Geen materialen en nooit een toernooi? Geen wedstrijdplanning, geen ontvangst in de wedstrijdkamer, nooit thee in de rust? Je kunt het je niet voorstellen.

  Samen zorgen we ervoor dat het elke week voetbalfeest is voor de voetballende leden met een blauw shirt en hart!

  Daarom nodigt het bestuur van Kampong Voetbal alle actieve vrijwilligers uit voor de vrijwilligersbarbecue, op donderdag 16 juli vanaf 18:00 bij Nummer Veertien. We zullen stilstaan bij al het werk dat iedereen voor de club heeft gedaan en nemen een moment om de vrijwilligers die stoppen te bedanken en in het zonnetje te zetten.

  Aanmelden verplicht! Meld je aan via vrijwilligers@kampongvoetbal.nl onder vermelding van je naam, team/functie en mailadres.

  Tot dan!

  Bestuur Kampong Voetbal