• Interim2day en Kampong Voetbal verlengen samenwerking

    Ook tijdens het komend seizoen is Interim2day weer trotse sponsor van Kampong Voetbal. Dit jaar spitst de samenwerking zich toe op de Grote Clubactie, die eind september weer van start gaat.

    De Grote Clubactie is een belangrijke inkomstenbron voor Kampong Voetbal. Elk verkocht lot levert geld op, dat de club goed kan gebruiken om bijvoorbeeld nieuwe materialen te kopen en het lidmaatschap betaalbaar te houden.

    Interim2day vindt het belangrijk dat er zoveel mogelijk loten worden verkocht en stelt daarom een aantal spectaculaire prijzen ter beschikking voor onder meer het jeugdlid, dat de meeste loten weet te verkopen. Ook het team dat de meeste loten verkoopt wacht een mooie sportieve prijs. We maken deze prijzen bekend bij de start van de actie.

    De samenwerking met Interim2day gaat verder dan alleen de Grote Clubactie. Interim2day gaat Kampong Voetbal ook helpen met het opzetten van een business club. Hierover later meer nieuws.

    Tot slot kun je Kampong Voetbal financieel helpen door jouw eigen netwerk in te zetten voor Interim2day. Hoe dat werkt, lees je via www.interim2day.nl/kampongvoetbal.