• Kom dit najaar naar de Kampong Voetbalschool op vrijdagmiddag (voormalig Super7)!

  Dit seizoen starten we met een nieuwe opzet van de voormalige Super 7 trainingen op vrijdagmiddag. We bieden twee keer tien trainingen aan: in het najaar en in het voorjaar, onder de naam Kampong Voetbalschool.

  De eerste training van de najaar-cyclus is op 13 september 2019!

  De Kampong Voetbalschool is dé voetbalschool waar kinderen super enthousiast van worden. Niet alleen omdat ze beter hebben leren voetballen, maar ook omdat ze beter hebben leren samenspelen. Met een inspirerend programma motiveren wij ze om te werken aan hun techniek, mentaliteit en teamspel. En dat maakt hen beter en voetbal nóg leuker!

  In het kort:

  · Uitdagende trainingen gericht op voetbal skills;

  · Uitstekende coaches die kinderen motiveren het beste uit zichzelf te halen;

  · Relaxte en positieve sfeer;

  · Inclusief mooi Kampong Voetbal Academie tenue.

  Inschrijven voor de najaar-cyclus kan op de website: https://www.ubuntu-sport.com/aanmelden/evenementen/kampong-voetbalschool-najaar-2019/

  Voor wie?

  De Voetbalschool is voor iedereen van 7 tot 14 jaar oud.Je hoeft niet op voetbal te zitten. De indeling van de teams vindt plaats volgens de volgende leeftijdscategorieën: 7 t/m 9 jaar, 10 t/m 11 jaar en 12 t/m 13 jaar.

  Wanneer en waar?

  De trainingen zijn op het Kampong complex aan de Laan van Maarschalkerweerd in Utrecht en zijn gedurende de najaar-cyclus op de volgende vrijdagmiddagen:

  · September: 13, 20 en 27

  · Oktober: 4, 11 en 18

  · November: 1, 8, 15 en 22

  Van 16:00 tot 17:00 uur trainen de kinderen van 7 t/m 9 jaar.

  Van 17:00 tot 18:00 uur de kinderen van 10 t/m 13 jaar.

  Wat is het programma?

  De trainingen zijn opgebouwd uit verschillende blokken, waarin aandacht is voor motoriek, techniek en de toepassing van de techniek. Daarnaast zijn de trainers van Ubuntu Sport opgeleid om veel aandacht te besteden aan coaching gericht op persoonlijke en sociale vaardigheden.

  Wie zijn de trainers?

  De trainers zijn ervaren jeugdtrainers van Kampong Voetbal, die door Ubuntu Sport extra worden opgeleid om een positieve sfeer te creëren waarin kinderen zich vrij voelen.

  Wat kosten de trainingen?

  De prijs voor deelname aan een cyclus is €75,-. Als je kind lid is van Kampong Voetbal, is de prijs voor deelname €60,-. Hiervoor dien je bij inschrijving de kortingscode “Kampong Voetbalschool Ledenkorting” in te vullen.

  Daarnaast betaal je nog €25,- voor de aanschaf van het Kampong Voetbal Academie-tenue. Mocht je deze al aangeschaft hebben, dan kun je dit aangeven op het aanmeldformulier en vervalt deze €25,-.

  Meerdere kinderen uit één gezin?

  Als meerdere kinderen uit één gezin mee willen doen, dan wordt voor elk extra kind een korting van €10,- gegeven! Op het aanmeldformulier kun je aangeven hoeveel kinderen mee willen doen.

  Inschrijven voor meerdere evenementen?

  Wilt je kind graag aan meer evenementen deelnemen? Wellicht is een abonnement dan een betere optie! Met een abonnement schrijf je je kind in voor meerdere evenementen in een seizoen en ontvang je flinke korting over het totaalbedrag. Zie hiervoor de pagina abonnementen.

  Nog vragen?

  Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat via de site, als per mail (info@ubuntu-sport.com) paraat. Je kan ook altijd even bellen met Rik Schrurs (06-13782719).