• In memoriam Willem Hoogveld

    Op 9 december is Willem Hoogveld onverwacht overleden. Willem, zelf ooit een fanatiek en verdienstelijk hockeyer, was de afgelopen jaren als coach en als trainer nauw betrokken bij de hockeyteams van zijn dochters Ilse (MA03) en Zoë (MB08). Daarnaast was hij te vinden bij Kampong Voetbal waar zijn zoon Luke (JO14-5) voetbalt.

    Ook dit seizoen was Willem weer trainer/coach van het team van Zoë. Eén keer in de week trainen vond hij wat mager. Willem stimuleerde de meiden graag tot extra trainingen en nam die ook regelmatig op zich. Sporten was zijn devies. Hij was trots op de prestaties van zijn kinderen bij hockey, voetbal en op de atletiekbaan. Als coach leidde hij zijn meiden met een opgewektheid en onuitputtelijke support tot mooie hockeyprestaties. Met zijn nuchtere en humorvolle inslag wist hij zijn teams een plezierige teamspirit bij te brengen en steeds weer een echt team te maken.

    We gaan Willem enorm missen. We wensen zijn familie en in het bijzonder, Ilse, Zoë en Luke, en zijn partner Karolien heel veel sterkte toe.