• Impuls voor meiden- en vrouwenvoetbal

  Impuls voor meiden- en vrouwenvoetbal

  Dit jaar doet Kampong Voetbal mee aan het ontwikkelingsprogramma meiden- en vrouwenvoetbal van de KNVB. Dit houdt in dat we de komende jaren actief aan de slag gaan met de ontwikkeling van meiden- en vrouwenvoetbal binnen onze vereniging. Centrale thema’s zijn de positionering van het vrouwenvoetbal binnen de club, het inrichten van een verenigingsorganisatie die afgestemd is op vrouwenvoetbal en de kwaliteit van het meiden- en vrouwenvoetbal.
   
  Afgelopen seizoen zijn we door de KNVB benaderd om deel te nemen aan dit programma. Tijdens een uitgebreide intakeprocedure is de huidige situatie van de vereniging in beeld gebracht. We hebben een rapportage ontvangen met een goed beeld van de thema’s waarop onze vereniging zich kan ontwikkelen. We hebben er veel zin om daarmee aan de slag te gaan onder begeleiding van onder andere procesbegeleiders, KNVB-medewerkers voetbalontwikkeling en andere experts. 

  Denk jij mee?

  Sanne Quarles uit Vrouwen 1 is programmaleider voor onze vereniging. Wil jij ook meedenken of een bijdrage leveren? Neem dan contact op met Sanne via communicatie@kampongvoetbal.nl. De sleutel voor succes blijft natuurlijk de betrokkenheid en het commitment van alle betrokkenen binnen de vereniging.
   
  30 deelnemende verenigingen

  In totaal doen in heel Nederland ongeveer 30 verenigingen mee aan het ontwikkelingsprogramma. Deze verenigingen ontwikkelen en versterken zichzelf, maar inspireren ook andere clubs door het delen van kennis en inzichten. Zo leveren we gezamenlijk een bijdrage aan de ontwikkeling van de volledige breedte van het meiden- en vrouwenvoetbal in Nederland.
   
  Meer lezen?
  https://www.knvb.nl/assist/assist-trainers/clubontwikkeling/ontwikkelingsprogramma-meiden--en-vrouwenvoetbal