• Aankondiging nieuw Hoofd Jeugdopleidingen

  Namens het bestuur van Kampong Voetbal zijn we blij om te kunnen aankondigen dat we voor het nieuwe seizoen 2017-2018 rond zijn met een duo Hoofd Jeugd Opleidingen. We danken Ruud Nijenhuis voor al zijn inzet in de afgelopen jaren als HJO. Onder zijn leiding is de jeugdopleiding geprofessionaliseerd en zijn de top- en selectieteams van Kampong Voetbal steeds hoger gaan spelen. Ruud gaat zijn focus op andere zaken richten buiten Kampong maar binnen de voetbalwereld.

  Daarnaast danken we Rutger Stijlaart die in de afgelopen jaren Ruud heeft ondersteund en met name het afgelopen seizoen de functie van HJO grotendeels heeft ingevuld. Rutger heeft aangegeven de voorkeur te hebben om het trainerschap weer op te pakken en we zijn dan ook blij dat hij de O17-1 komend seizoen onder zijn hoede neemt.

  We zijn blij en trots dat we een overeenkomst hebben kunnen sluiten met Joop Koppen en Thomas Rupp om de functie van Hoofd Jeugd Opleidingen binnen Kampong Voetbal vanaf 1 juni 2017 invulling te geven. Zowel Joop als Thomas hebben een ruime ervaring binnen Kampong Voetbal en hebben daar als ervaringsdeskundigen hun sporen ruimschoots verdiend. We wensen ze veel plezier en succes met het invullen van deze mooie uitdaging!

  Namens het bestuur van Kampong Voetbal

  Michiel Oldenhof (Technische Zaken) & Kyra Stefels (VZ Jeugd)

  Joop Koppen (50) is inmiddels 26 jaar actief bij Kampong, als oud-speler van Kampong 1 en tegenwoordig als volwaardig lid van de Kampong Veteranen. Thomas en Joop kennen elkaar al heel lang en kunnen het zowel in, als buiten het veld goed met elkaar vinden, waardoor deze duobaan als Hoofd Jeugdopleidingen goed past. Naast het voetbal is Joop bij Kampong ook actief geweest bij een aantal commissies en als trainer van de A1, Kampong 2 en Kampong 1. Voordat Joop bij Kampong kwam heeft hij bij VV Utrecht (jeugd), FC Utrecht en DOS gevoetbald. In het dagelijks leven werkt hij als digital producer bij een reclamebureau. 

  Thomas Rupp (44) is al 38 jaar verbonden aan Kampong. In die periode heeft hij een mooi en leerzaam uitstapje gemaakt naar de jeugd van FC Utrecht en Elinkwijk. Na zijn terugkeer heeft hij ruim 10 jaar in het eerste gespeeld, veelal samen met Joop op het middenveld. Dat doet hij nu nog steeds maar dan bij de Kampong Veteranen. Daarnaast heeft Thomas altijd met veel plezier verschillende jeugdteams getraind en gecoacht waaronder het team van zijn zoon en dochter en zich binnen diverse commissies bestuurlijk met de club bemoeid. In het dagelijks leven heeft hij een bedrijf dat zich richt op de ondersteuning van medisch specialisten binnen ziekenhuizen bij verdere professionaliseren van hun samenwerking en bedrijfsvoering.