• VoetbalKAMPong 2021, INSCHRIJVING GESLOTEN

  Het coolste voetbalkamp van Utrecht… met overnachting!

  Graag nodigen we alle kinderen van O10 en O11 uit voor het tofste voetbalkamp van Utrecht: VoetbalKAMPong! 

In Austerlitz gaan we 2 dagen voetballen, sport en games, op groot scherm EK kijken, BBQ, disco en kampvuur naast het terrein van de KNVB...dat wil je niet missen! 

Het is gelukt het programma aan te passen aan de COVID19-richtlijnen van Rijksoverheid en Gemeente Austerlitz zodat het VoetbalKAMP dit jaar weer in de prachtige bossen kan plaatsvinden!

  De inschrijving is geopend en denk eraan: vol= vol.

  Programma (onder voorbehoud van eventuele nieuwe COVID19 richtlijnen)

  Op vrijdagavond 18 juni 2021 vertrekken we om 17:00 met bussen vanaf Kampong. Zondagmiddag 20 juni 16:00 kunnen de kinderen weer worden opgehaald door de ouders/verzorgers in Austerlitz.

  De Voetbal-10-kamp, het bosspel Levend Catan, schieten op de snelheidsmeter en EK voetbal op groot scherm zijn ook dit jaar onderdeel van het programma. Ook vindt weer het KAMPong WK plaats, het toernooi waarbij je de kleuren van je land verdedigt in gemengde O10/11-teams.

  Meedoen?
  Aanmelden kan onderaan deze pagina.
  De kosten voor het kamp zullen automatisch geïncasseerd worden en bedragen EUR 140,- per deelnemer voor twee overnachtingen, vervoer, maaltijden en een eigen KAMPong WK shirt. Bent u houder van een U-pas, vermeld dat dan graag bij ' opmerkingen'.

  Voorbehoud
  Het gehele programma is onder voorbehoud. We kijken als organisatie voortdurend wat er kan en zullen ons daarbij in overleg met het bestuur van Kampong Voetbal aan de geldende maatregelen en richtlijnen vanuit de overheid houden. Als daar aanleiding toe is zullen we programma en/of maatregelen aanpassen en de deelnemers direct informeren.

  De belangrijkste COVID19 maatregelen:

  - kampleiding slaapt in eigen accommodatie, naast de slaapvertrekken van de jeugd.
   - er is geen publiek toegestaan bij het KAMPong WK, ouders/verzorgers dienen op de parkeerplaats te wachten bij het halen en brengen.
   - desinfectiemaatregelen en voor kampleiding ook mondkapjes
   - is je kind niet fit, of sprake van COVID19 klachten meld je dan af! Zo ook de begeleiding.

  We zien de O10 en O11-spelers en speelsters graag op 18, 19 en 21 juni 2021 en gaan er een mooi voetbalweekend van maken!

  De organisatie van VoetbalKAMPong 2021:

  Ragna Schapendonk
  Nikki Hagg

  Sebastian Wolfsenberger
  
Dirk Dijkstra
  Olaf Guffens
  Emile van Hasselt
  Marten van der Hoeve
  Michel Okkerman
  Tim Rosendahl