• Hermans & Schuttevaer Notarissen Adviseurs Mediators nieuwe sponsor van onze jeugdopleiding

    De komende seizoenen is Hermans & Schuttevaer Notarissen Adviseurs Mediators sponsor van de jeugdopleiding van Kampong Voetbal.

    ‘Wij zijn erg verheugd dat we met de support van Hermans & Schuttevaer onze ambities om de jeugdopleiding verder te professionaliseren kunnen realiseren’, aldus Frank van Heusden, voorzitter van Kampong Voetbal.

    Jean-Paul Bolhaar, managing partner bij Hermans & Schuttevaer: ‘De ambitie van Kampong voetbal spreekt ons aan. Vanuit ons blauwe hart en als groot Utrechts kantoor ondersteunen we die ambitie graag.’

    Hermans & Schuttevaer is een groot zelfstandig notariskantoor, gevestigd in Utrecht aan de Jutfaseweg 1. Met een uitgebreide adviespraktijk voor particulieren en ondernemers op het gebied van vastgoed, ondernemingsrecht en familierecht, waaronder estate planning en mediation. Hermans & Schuttevaer is een dynamisch kantoor wat voorop loopt bij het omarmen van innovaties, zodat zij hun cliënten nog beter van dienst kunnen zijn. Naast de mediation- en adviespraktijk hebben zij een webshop waar je gemakkelijk online diverse zaken kunt regelen. Nieuwsgierig? Kijk voor meer info op hun website www.herschut.nl.

    zaterdag 28 oktober is het sponsorcontract officieel getekend. Hermans & Schuttevaer is nu naast sponsor van Kampong Hockey ook zichtbaar langs de lijnen en op de trainingshesjes van de jeugdafdeling van Kampong Voetbal!