• Herman Hazewinkel neemt afscheid als bestuurslid SV Kampong Voetbal

    Na meer dan 5 jaar trouwe dienst heeft Herman Hazewinkel onlangs afscheid genomen als bestuurslid van Kampong Voetbal. Herman begon in de functie van secretaris.

    aKampong Voetbal groeide snel in die jaren, er kwamen heel veel nieuwe vrijwilligers bij en dan is het van belang je cultuur goed te bewaken. Als \'jongen van de club\' begreep Herman dat als geen ander en hij heeft zich met name daar heel sterk voor gemaakt. En met succes, de bijzondere Kampong cultuur staat als een huis. De laatste twee jaar heeft Herman de rol van bestuurslid commerciƫle zaken op zich genomen. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd bij de vorming van een communicatie commissie. Tevens heeft hij de sponsoringcommissie nieuw leven in geblazen en aan de wieg gestaan van belangrijke sponsordeals, zoals met Voetbalshop.nl.

    Samen met Chris Hageraats is Herman onlangs een nieuw bedrijf gestart, Ubuntu Sport genaamd, dat vanuit de filosofie \'leren door sport, in plaats van leren sporten\' voetbalkampen, clinics en train-de-trainer modules gaat aanbieden. Wij bedenken Herman voor zijn inzet voor Kampong Voetbal en wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe onderneming.

    Bestuur Kampong Voetbal