• Grote Clubactie levert 9196,80 euro op!

    De afgelopen maanden hebben alle pupillen van Kampong hun best gedaan om zoveel mogelijk loten van de Grote Clubactie te verkopen. En dat is goed gelukt! In totaal werden er 3832 loten verkocht; dat levert Kampong maar liefst €9196,80 euro op. Dat geld gaat gebruikt worden voor jeugdgerelateerde doelen.

    Pim uit de O12-3 wist de meeste loten te verkopen. Het lukte hem om 287 loten te verkopen. Billie uit de JO8-4 Zondag en Liz uit de JO10-2 wisten respectievelijk 99 en 75 loten te verkopen. Hiermee waren zij de drie beste verkopers van Kampong.  Ze krijgen alle drie een beloning: een cheque van Voetbalschop.nl ter waarde van 150 euro en een FC Utrechtshirt voor Pim, een FC Utrecht-trainingspak voor Billie en een FC Utrecht-wedstrijdbal voor Liz.

    De O12-3 wist de teamprijs te bemachtigen en mag door het verkopen van 493 loten met het hele team naar de topper FC Utrecht tegen ADO Den Haag, inclusief een drankje. De spelers die 30 loten of meer verkochten mogen ook naar deze geweldige wedstrijd.

    Kampong feliciteert de winnende verkopers en wenst alle spelers met een wedstrijdkaartje veel plezier in de Galgenwaard. Alle lotenverkopers bedankt voor het ophalen van het mooie bedrag!