• Gezocht: coördinatoren wedstrijdkamer

  De wedstrijdkamer van Kampong Voetbal is op zaterdag en zondag hét zenuwcentrum van alle voetbalactiviteiten. Hier melden alle teams zich, worden ze verwezen naar het juiste veld en kleedkamer, worden wedstrijden nabesproken en soms ook conflicten opgelost. Het is voor Kampong Voetbal van groot belang dat de wedstrijdkamer iedere week goed bemenst is. Om die reden zijn wij per direct op zoek naar meerdere coordinatoren voor de wedstrijdkamer, vooral voor de zondag. 

  We streven naar een poule van coördinatoren, die allemaal ongeveer 10 keer per seizoen een dag(deel) voor hun rekening nemen. Vaker mag natuurlijk ook :-).

  De belangrijkste taken van een wedstrijdcoördinator zijn:

  - ontvangst scheidsrechters, bezoekers en Kampong-teams;
  - begeleiding ouders/spelers die als vrijwilliger helpen in de wedstrijdkamer
  - aansturing junioren (die ter plekke allerlei praktische zaken uitvoeren)
  - bijhouden standen en ondersteunen bij gebruik wedstrijdzaken app
  - openen en afsluiten wedstrijdkamer

  We zoeken naar mensen die het leuk vinden om gastvrouw/-heer te zijn en onze sportieve cultuur kunnen uitdragen. Het helpt als je enigszins stressbestendig bent. Het kan namelijk gezellig druk, maar soms ook wel een beetje hectisch zijn in de wedstrijdkamer.

  Kampong Voetbal stelt voor deze werkzaamheden een (onbelaste) vrijwilligersvergoeding ter beschikking.

  Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Sanne Quarles van Ufford via manager@kampongvoetbal.nl.