• Geen spelerspas? Dan mag je niet spelen!

  De digitale spelerspas is verplicht voor ieder lid van de KNVB van 11 jaar en ouder dat wenst deel te nemen aan beker- en competitiewedstrijden in het amateurvoetbal. 

  Zonder spelerspas ben je niet speelgerechtigd!

  Spelers niet speelgerechtigd
  Er komen diverse signalen binnen bij het bestuur dat het regelmatig voorkomt dat niet-leden meespelen met een Kampong-team. De club wordt hierdoor ernstig in verlegenheid gebracht richting de KNVB, die ons verantwoordelijk acht voor de spelers die namens Kampong uitkomen.

  Controle spelerspassen
  Wij verwachten dat aanvoerders en leiders de verantwoordelijkheid nemen om niet-speelgerechtigde spelers niet namens Kampong uit te laten komen. Ook vragen wij onze scheidsrechters en vrijwilligers in de wedstrijdkamer om spelerspassen nauwkeurig te controleren en niet-speelgerechtigde spelers geen toegang tot het veld te verschaffen.

  Te weinig spelers?
  Heeft je team structureel te weinig spelers? We hebben een wachtlijst van spelers die een team zoeken. Neem bij interesse contact op met Marsh Königs, voorzitter van de seniorencommissie. Lidmaatschappen en trainingslidmaatschappen kunnen ook worden verzorgd via onze administratie.