• Kom ook met je vriendjes en vriendinnetjes naar de Kampong Voetbaldagen!! 

  Dé voetbaldagen waar jij super enthousiast vandaan komt, omdat je niet alleen beter hebt leren voetballen, maar ook beter hebt leren samenspelen. Met een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, mentaliteit en teamspel. Waardoor je nog meer plezier hebt in voetbal (en beter presteert).

  • Uitdagende trainingen voor jouw voetbal skills
  • FIFA skills games
  • Coole coaches die je motiveren het beste uit jezelf te halen
  • Relaxte en positieve sfeer
  • Inclusief mooi Kampong Voetbal Academie tenue (zie foto’s!)

  Schrijf je hier in.

  Voor wie?

  De Voetbaldagen zijn voor iedereen van 4 tot 13 jaar oud. Je hoeft niet per se op voetbal te zitten. Er is een speciaal programma voor kinderen van 4 t/m 6 jaar oud. De indeling van de teams vindt plaats volgens de volgende leeftijdscategorieën: 7 t/m 9, 10 t/m 11 en 12  t/m 13 jaar.

  Wanneer en waar?

  De Kampong Voetbaldagen zijn op het Kampong complex aan de Laan van Maarschalkerweerd in Utrecht en worden georganiseerd van 23 tot en met 25 oktober. De dagen zijn van 09:00 tot 17:00 uur.

  Wat krijg je?

  De lunch, drankjes en tussendoortjes zijn bij de prijs inbegrepen. Alle deelnemers krijgen een Kampong Voetbaldagen tenue. Mocht deze al in bezit zijn, dan kan je in het aanmeldformulier kiezen voor €25 korting.

  Wie zijn de trainers?

  De trainers zijn selectiespelers en jeugdtrainers van Kampong, die door Ubuntu Sport extra worden opgeleid om een positieve sfeer te creëren waarin kinderen zich vrij voelen.

  Hoe schrijf ik me in?

  Inschrijven kan op de website van Ubuntu Sport, hier de link.

  Meerdere kinderen uit één gezin?

  Als meerdere kinderen uit één gezin worden opgegeven geven wij korting van €25 voor elk extra kind.

  Alleen 3 dagen mogelijk?

  Het is mogelijk om 1 of 2 dagen mee te doen. Neem hiervoor contact met ons op per mail (info@ubuntu-sport.com).

  Inschrijven voor meerdere evenementen?

  Het is mogelijk om een abonnement te nemen. Met een abonnement schrijf je je kind i voor meerdere evenementen in een seizoen en je krijgt daarmee flinke korting. Zie hiervoor de pagina abonnementen.

  Nog vragen?

  Als je nog vragen hebt staan wij zowel per chat als mail (info@ubuntu-sport.com) paraat. Je kan ook altijd even bellen met Rik Schrurs (06-13782719).