• Ben je ook enthousiast geworden na het zien van het EK Voetbal voor Vrouwen? Dan is dit jouw kans!

  Kampong Voetbal is vorig seizoen gestart om lekker met ouders van leden en vrijwilligers van Kampong Voetbal op vrijdagavond te voetballen. Daar is een leuke groep speelsters (in de leeftijd variërend van 35 tot 55 jaar) uit naar voren gekomen die op vrijdagavond van 20.00 tot 21.00 uur een uurtje komen ballen op het kunstgras van Kampong Voetbal. 

  Ze trainen hierbij op een half veld en sluiten af met een partijtje. Daarna kan er in het clubhuis wat worden gedronken en worden nagepraat. Heel gezellig, natuurlijk niet verplicht! Evenals het niet verplicht is om elke week te komen voetballen.

  Vrijdagavondvoetbal nu ook voor ouders van jeugdleden!
  Het nieuwe seizoen 2017/2018 willen we de ouders van onze jeugdleden ook weer de kans geven om te komen voetballen. Wanneer u dat leuk lijkt kunt u eerst een of een paar keer op vrijdagavond in september meedoen.
  U kunt zich hiervoor opgeven bij sharmila.basdew@gmail.com of appen 06-345 00 415. De vrijdagen waar u zich voor op kunt geven zijn: 8,15 & 22 september 2017.

  Wanneer het u bevalt kunt u trainingslid worden en aanmelden via www.kampongvoetbal.nl/lidmaatschap/aanmelden/

  Tot de winterstop trainen we, daarna willen we op vrijdagavond mee gaan doen aan de 7x7 competitie voor damesteams.

  Kortom: Vindt u het leuk om weer een keer een balletje te trappen? Schroom niet, leeftijd en voetbalervaring is niet belangrijk. Geef u op! 

  Vriendelijke groet,

  Sharmila Basdew
  Coördinator Kampong Vrouwen