• Een zomer vol voetbal op Kampong!

  Heb je ook zo´n zin om deze zomer lekker met je vrienden en vriendinnen te gaan voetballen? Gelukkig kunnen we samen op een veilige en verantwoorde manier te sporten. Want bewegen is leuk en belangrijk! 

  Deze zomer bieden Kampong & Ubuntu Sport weer eindeloos veel voetbal.  Op elke week in de zomervakantie kan je kiezen voor een 3- of 5-daags Ubuntu Sport Summercamp, Kampong Voetbalclinics en Kampong Voetbaldagen. Schrijf je nu samen met je teamgenoten of vrienden en vriendinnen in voor een van deze geweldige dagen, vol voetbal en plezier!

  Ubuntu Sport Summercamp

  Tijdens een 3- of 5-daags voetbalkamp (van 10-14 juli) op het terrein van Kampong leren toptrainers jou nieuwe skills, maar ook hoe je beter kunnen samenspelen om zo nog meer plezier te beleven. 

  Helaas is de Oranje sportzomer niet geworden wat we ervan hadden gehoopt. Maar niet getreurd, tijdens het kamp ben jij team Oranje! In jouw eigen oranje Nike tenue leer jij verdedigen als Virgil, passen als Frenkie of schieten als Memphis! Voor alle kinderen van 4-14 jaar oud. 

  Kampong Voetbalclinics

  Haal jouw voetbaluren in tijdens de zomervakantie en kom ook lekker trainen tijdens de zomerclinics! Tijdens deze clinics kunnen kinderen op alle doordeweekse dagen van 27 juli tot en met 21 augustus (van 9:00 tot 15:00 uur). Je gaat veel voetballen onder leiding van onder andere Rik Schrurs en maakt kennis met andere sporten, die van jou uiteindelijk een betere voetballer maken!

  De clinics worden de hele week aangeboden, maar je bepaalt zelf hoe vaak en op welke dagen je komt. Lekker flexibel dus! Voor alle kinderen van 6 – 12 jaar oud.

  Kampong Voetbaldagen

  Deze 3 dagen staat alles in het teken van voetbal. Met een inspirerend programma leren trainers van Kampong jou je techniek, mentaliteit en teamspel te verbeteren. Natuurlijk krijg je ook een mooi tenue van de Kampong Voetbal Academie. Voor alle kinderen van 4 – 13 jaar oud.