• De jeugd gaat weer trainen!

  Vanaf aanstaande woensdag 29 april mag de jeugd weer met elkaar gaan sporten! 

  Daar zijn we hartstikke blij mee, maar we vinden het ook een beetje spannend. Het zijn uitzonderlijke omstandigheden en het vraagt wat organisatie om dit goed te faciliteren. Hierbij informeren we jullie over de voorwaarden en regels die wij als vereniging hebben opgesteld om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van de overheid.

  Allereerst geldt voor de Benjamins dat zij op zaterdagochtend op de gebruikelijke tijd welkom zijn om te komen trainen. De training wordt verplaatst naar grasveld 3 en 4, in plaats van het trainingsveld en grasveld 6. Dit zijn de grasvelden direct links als je via de Mytylweg bij Kampong het terrein op komt. Om de drukte op het terrein te beperken, gaat de training op woensdagmiddag voor de oudste Benjamins voorlopig nog niet door.

  Voor de onder- en bovenbouw is een aangepast trainingsschema opgesteld. Er wordt gestart met één training voor iedereen om zo de drukte op het terrein te beperken. In het schema is tevens een kwartier speling tussen de trainingen verwerkt. Het kan daardoor zijn dat trainingen in tijd, dag en veld verschuiven omdat we het anders niet passend krijgen. Let op: kunstgrasveld 7 (naast de atletiekbaan) wordt in deze periode niet gebruikt i.v.m. vervanging. 

  Check bij de trainer of teamleider of er voor de training van jouw kind iets verandert. Het aangepaste trainingsschema geldt vanaf 29 april tot nader orde. 

  Drop & Go beleid

  Het is van belang het aantal volwassenen op het terrein te beperken. Voor de Benjamins betekent dit beleid dat kinderen moeten worden afgezet bij het hek en in het uitzonderlijke geval bij het veld. Je kunt de auto parkeren langs de Mytylweg. Fietsen kunnen buiten het hek, tegen het kleedkamergebouw van Domeinen aan geparkeerd worden. Volg verder de bordjes met instructies op.

  Voor de onder- en bovenbouw betekent dit beleid dat kinderen moeten worden afgezet bij parkeerplaats P2 en daar ook weer worden opgehaald. Klik hier voor de plattegrond van het terrein. Op de parkeerplaats zelf zijn de nodige instructies en bewegwijzeringen geplaatst en vrijwilligers van Kampong zullen de Drop & Go begeleiden. Daarnaast nog het volgende:

  • Bij het wegbrengen gelieve niet langer te blijven staan dan nodig.
  • Bij het ophalen is er op P2 ruimte om even te wachten tot je kind er is.
  • Komt niet ruim op tijd naar Kampong, noch bij het brengen als het halen.
  • Je kind liever niet alleen vanaf P2 naar het veld laten lopen? Zorg dan dat je iets afspreekt met andere kinderen uit het team zodat zij samen kunnen lopen.
  • Traint je kind op voetbalveld 3 & 4? Dan mag je hem/haar ook afzetten op de Mytylweg.
  • Wil je de gehele training blijven wachten in de auto? Dat kan. Je kunt dan parkeren aan de Mytylweg.

  Kom je met de fiets? Alleen spelers en vrijwilligers mogen hun fiets parkeren op het sportpark. Vrijwilligers mogen hun auto op parkeerplaats P1 parkeren. Zie voor de fiets- en looproutes op en rond het sportpark deze twee plattegronden: 

  Algemene regels

  Daarnaast vragen we iedereen om zich aan de volgende regels te houden: 

  1. Heb je verkoudheidsklachten of ben je niet lekker? Dan kom je niet trainen/training geven.
  2. Zo min mogelijk volwassenen op het terrein.
  3. Voor alle leden van Kampong geldt het hek bij de Mytylweg als INGANG en het hek bij hockeyveld 1 en 2 als UITGANG.
  4. Spelers zijn niet eerder dan tien minuten voor de training welkom op het sportpark en moeten na de training weer direct vertrekken.
  5. Geen ouders langs de lijn om te kijken bij de kinderen*. De reguliere voorwaarden vanuit de overheid zijn hier van kracht. Er mogen maximaal twee trainers bij het team. 
  6. Clubhuis en kleedkamers zijn gesloten. We vragen spelers omgekleed naar Kampong te komen en van tevoren naar het toilet te zijn geweest.
  7. Iedereen dient zijn eigen bidon mee te nemen! Het is niet de bedoeling deze onderling uit te wisselen.
  8. Komen trainen mag, maar hoeft uiteraard niet. Als je het niet prettig/veilig vindt dat je kind komt trainen, is dat geen probleem.
  9. Om het verkeer naar en van het terrein te beperken, moedigen wij het aan om meerdere kinderen onder begeleiding van één ouder/verzorger naar Kampong te laten komen. 
  10. Het sportpark is alleen geopend tijdens de door ons georganiseerde activiteiten. De rest van de week blijft het park gesloten. Het is dus niet zo dat kinderen op eigen initiatief ook weer welkom zijn om een balletje te komen trappen.

  *We begrijpen dat het voor de Benjamins (zeker de jongste lichting) lastig kan zijn als ouders niet mogen blijven kijken langs de lijn. Het is echter een belangrijke voorwaarde vanuit de overheid die voor alle leeftijden opgevolgd moet worden. We willen ook voor de Benjamins de trainingen faciliteren en kijken de situatie dan ook even aan. We vragen jullie vooral zelf in te schatten of deze voorwaarde voor jouw kind haalbaar is. Want nogmaals: komen trainen mag, maar hoeft uiteraard niet. 

  Tot slot

  We vragen iedereen tot slot om rekening te houden met elkaar en elkaar de ruimte te geven. We doen dit samen en hebben elkaar nodig om het zo goed mogelijk in te richten. Mochten er dingen zijn die niet goed gaan, laat het ons dan weten via manager@kampongvoetbal.nl.

  Op het terrein lopen gedurende trainingsdagen aanspreekpunten rond die ondersteunen waar nodig. Heb je tijd en zin om te helpen dit alles in goede banen te leiden? Geef je dan op via vrijwilligers@kampongvoetbal.nl.

  We hopen jullie via deze weg voldoende geïnformeerd te hebben. Meer informatie vind je in het protocol van de gemeente en het NOC*NSF. Indien nodig volgt er volgende week vanuit ons nog aanvullende informatie.  

  Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, neem dan contact op met de trainer of leeftijdscoördinator. 

  Al met al de nodige spelregels en het zal zeker de eerste keer even wennen zijn. Wij zien er echter naar uit de kinderen weer te zien voetballen.

  Tot snel!

  Bestuur Kampong Voetbal

   

  Aanvullende informatie voor trainers vind je hier.