• De Grote Clubactie is weer begonnen!

  De Grote Clubactie is weer begonnen! Een prachtig initiatief waarbij onze jongste leden zich inzetten voor hun club. Afgelopen jaren leverde de actie tussen de € 7.000 en € 10.000 op voor onze club! Lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000!

  Het mooie van de Grote Clubactie is dat we 80% van de opbrengst (ofwel € 2,40 per lot van € 3,00) kunnen besteden aan extra investeringen in onze vereniging. Zo helpen we onze club samen vooruit.

  Wat is de bedoeling?
  De trainer, coach of andere coördinator van je team heeft de verkoopboekjes ontvangen (anders kan hij/zij deze gemakkelijk afhalen in de wedstrijdkamer op Kampong). In je verkoopboekje vind je een intekenlijst, bedankbriefjes en deurstickers. Eén lot kost € 3,- en iemand kan zoveel loten kopen als hij wil! Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je teamleider, of degene die in jullie team de actie coördineert. Hij/zij kan de loten eenvoudig invoeren op www.clubactie.nl. Jullie ontvangen per team nog een korte instructie over de verwerking (Geen instructie ontvangen? Mail naar sponsor@kampongvoetbal.nl en we sturen het je toe).

  Wat doen we met de opbrengst?
  Afgelopen jaren hebben we van de opbrengst van de grote club actie onder meer extra dug-outs, trainingspakken voor de breedte-trainers, shirts voor de Benjamins, coachborden en netten met inspeelballen gekocht. Stuk voor stuk zaken we niet hadden kunnen aanschaffen zonder de opbrengst van de loten.Dit jaar zullen we de opbrengst besteden aan het in stand houden en uitbreiden van deze eerdere investeringen. De investeringen zijn altijd gericht op de Benjamins en pupillenteams in de volle breedte.

  Jij kunt ook winnen!
  Naast de opbrengsten voor de club en de teams, zijn er ook weer mooie prijzen te winnen voor de verkopers. Dit jaar twee mooie prijzen met de hulp van onze sponsor Interim2day!

  1. Het bestverkopende team gaat op een 'behind the scenes' rondleiding in het FC Utrecht stadion.

  2. De speler die individueel het meeste loten verkoopt mag op kosten van Interim2day deelnemen aan de FC Utrecht voetbalschool in voorjaar 2020.


  Je mag direct beginnen met het verkopen van loten!

  Vragen? Stel ze via sponsor@kampongvoetbal.nl.