• Update 16 nov: Coronamaatregelen

  Hier communiceren wij de veranderende Coronamaatregelen. Deze worden dus altijd actueel gehouden.

  Onderstaande versie: 16 november 20.30 uur. 

  Afgelopen week zijn er helaas weer nieuwe Coronamaatregelen aangekondigd.

  Afgelopen weekend, zaterdag 13 november om 18.00 uur zijn de nieuwe maatregelen ingegaan. Daarom graag je aandacht voor onderstaande:

  • Er mag geen publiek aanwezig zijn langs de lijn, ook niet op trainingsdagen. Enkel vrijwilligers met een rol (coach, leider, scheidsrechters etc.) mogen aanwezig zijn.
  • Bij NR14 en het Cricket Paviljoen (de horeca op Kampong) ben je van harte welkom voor een kop koffie of andere consumpties . Zij zijn gewoon open en sluiten om 20.00 uur. Tijdens openingstijden enkel vaste zitplaatsen op vertoon van een geldige QR code vanaf 13 jaar. 
  • Het clubhuis is tot 23.00 uur toegankelijk maar enkel voor gebruik van de gangen zodat spelers bij lockers kunnen. Kleedkamers zijn gesloten na 20.00 uur.
  • Aanvulling voor ouders van Benjamins: zij mogen het terrein op en hun kind naar de training brengen. Gelieve tijdens de training niet op de velden te blijven maar plaats te nemen buiten de hekken. De trainer brengt het team na afloop van de training naar het hek. 

  Voor de komende weken willen wij iedereen nogmaals met klem vragen de regels zo goed mogelijk na te leven. Heb je geen rol als vrijwilliger (coach, leider, scheidsrechter of anders) dan willen wij jou dringend verzoeken buiten de hekken van het terrein te blijven of plaats te nemen bij NR14.

  Deze week zullen er geen coronawachten rondlopen op Kampong. Wij begrijpen dat niemand dit graag op zich neemt. Mocht dit in de komende dagen alsnog nodig blijken, dan zullen we dit doen.

  Bedankt voor jullie medewerking. Wij hopen snel terug te keren naar een situatie waarin iedereen weer welkom is op Kampong.