• Betaling contributie via ClubCollect

    Vorige week hebben jullie een e-mail en/of SMS ontvangen van ClubCollect i.v.m. de jaarlijkse contributie en de inning daarvan. De afgelopen dagen hebben wij hier veel vragen over ontvangen.  

    Kampong Voetbal werkt samen met ClubCollect voor het innen van de jaarlijkse contributie. ClubCollect is een ondersteunend middel voor ons om dit voor iedereen makkelijker te maken. Zij zijn geen incassobureau. Via jouw persoonlijke betaalpagina kun je aangeven in termijnen of ineens te willen betalen. De termijnen zijn deels flexibel in te plannen.
    Als je ineens betaalt heb je de keuze tussen een betaling via iDEAL en via automatische incasso. Bij de keuze in termijnen te betalen gaat de betaling altijd via automatische incasso en wordt er een minimale administratieve bijdrage in rekening gebracht. Voorafgaand aan iedere afschrijving krijg je een aan aankondiging zodat je altijd netjes op de hoogte bent en ervoor kan zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat. 

    Er zullen enkele persoonsgegevens zoals je adres, e-mailadres en telefoonnummer worden gedeeld met ClubCollect. Dit is nodig om de betaalverzoeken te kunnen versturen. De persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid of worden gebruikt voor commerciĆ«le doeleinden en zijn alleen zichtbaar voor de penningmeester. Het delen van de persoonsgegevens zal geheel conform privacyregels op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (artikel 6, eerste lid, onder b van de AVG) zijn. 

    Mochten hier toch nog vragen over zijn, laat dit ons dan gerust weten.