• Behandeling bij FysioHolland Medicort weer mogelijk

  Het coronavirus heeft ook groot effect op de fysiotherapeutische zorg. Gelukkig gaat het dankzij jullie inzet weer de goede kant op en heeft de overheid aangegeven dat ook de fysiotherapeuten iedereen weer mogen behandelen, ook op de praktijk. FysioHolland staat klaar om jou te voorzien van de juiste zorg. Waar mogelijk blijft online fysiotherapie ook beschikbaar. De fysiotherapeut maakt samen met jou de inschatting wat de beste optie is voor een goed behandelresultaat. 
   
  Bekijk hier de mogelijkheden:
   
  Groepstrainingen en -therapieën
  De groepstrainingen en -therapieën blijven voorlopig nog online of onder individuele begeleiding plaatsvinden. De fysiotherapeut overlegt met jou wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij jouw training en situatie past. Voor sommige praktijken geldt dat de praktijk in een sportclub of -centrum gevestigd is, die nog gesloten is in verband met corona. De fysiotherapeut zoekt dan samen met jou naar een alternatief. Je leest hierover meer in de veelgestelde vragen.
   
  Stel al jouw vragen gratis via de livechat
  Heb je lichamelijke klachten, maar twijfel je of online fysiotherapie of fysiotherapie op de praktijk nodig is? Stel dan eerst jouw vraag online aan één van de fysiotherapeuten via de Whatsapp chat. Wij staan je elke maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur graag te woord. Klik hier voor Whatsapp Chat
   
  Alles bij de hand met de FysioHolland App
  In de FysioHolland App vind je alles wat je nodig hebt voor een optimaal behandelresultaat. Bekijk instructievideo’s, ontvang herinneringen van al je oefeningen en afspraken en gebruik hem om te videobellen met jouw fysiotherapeut!
   
  Voor vragen is FysioHolland bereikbaar via 088-7080800 of FHM@fysioholland.nl