• Actueel coronanieuws

  Op 14 januari heeft het kabinet bekend gemaakt dat iedereen vanaf zaterdag 15 januari weer buiten mag sporten zonder tijdrestricties. Dat is goed nieuws en daar zijn wij erg blij mee, want het betekent dat ook de senioren weer ruimte krijgen om te sporten. Vooralsnog liggen competities stil tot tenminste 25 januari. Maar iedereen kan weer trainen volgens het normale trainingsschema, die vind je via deze link.

  In het weekend kunnen onderlinge wedstrijden en toernooitjes gespeeld worden. Senioren kunnen mailen naar wedstrijden@kampongvoetbal.nl voor het reserveren van een plek op de velden op zondag 23 januari. Voor de jeugd wordt er een schema opgesteld waarbij alle lichtingen kunnen spelen. 

  Wel geldt nog:

  • Het clubhuis en de kleedkamers zijn dicht, de toiletten zijn open;
  • Publiek langs de velden is nog steeds niet toegestaan;
  • Ook de basisregels blijven van belang: houd afstand zodra je van het veld afkomt, was je handen en blijf thuis bij klachten;

  Deze maatregelen gelden vooralsnog t/m 25 januari. Wij hopen dat ook de competitie na die tijd weer hervat kan worden. Na de volgende persconferentie zullen wij met nieuwe communicatie komen.

  Bedankt, voor jullie geduld, begrip en medewerking. 

  Een warme en sportieve groet, namens het bestuur van Kampong Voetbal.