• Aanstellingen hoofdtrainers Kampong (jeugd) 2018/2019

  De afgelopen maanden zijn wij als HJO’s voor en achter de schermen druk bezig geweest met de invulling van het technisch kader voor komend seizoen. Onze jeugdafdeling is een belangrijke voedingsbodem om talent (met veel plezier) te kunnen ontwikkelen bij Kampong. De afgelopen jaren is dit ook zichtbaar bij de resultaten van jeugdteams, waarbij we zelfs met een aantal teams op Landelijk (divisie) niveau spelen en aan de succesvolle doorstroming naar de senioren.

  De invulling van het technisch kader is grotendeels gelukt: voor alle eerstelijns selectieteams (Topteams) hebben we een hoofdtrainer weten vast te leggen. Ook de invulling van de selectieteams hopen we de komende weken af te ronden. Helaas nemen we ook (voorlopig) afscheid van een aantal hoofdtrainers.                                                         

  Rutger Stijlaart (JO17-1) is komend seizoen niet actief als trainer binnen het technisch jeugdkader. Momenteel is hij in gesprek met de technische commissie van de senioren over een rol voor het aankomende seizoen. Wij danken Rutger voor zijn inspanningen de afgelopen zeven jaar en denken uiteraard terug aan de respectievelijke promoties met de JO19-1 naar de 4e én 3e divisie van de voorbije seizoenen. Mocht een overstap naar de senioren niet lukken, dan gaan wij gezamenlijk op zoek naar een rol binnen de jeugd waarbij zijn kennis en ervaring kan worden ingezet. Ook nemen we afscheid van Ronald Bredewoud; al jarenlang een gewaardeerd Kampong-trainer in zowel de boven- als onderbouw. Ronald gaat genieten van zijn voetbalpensioen en wil meer tijd gaan besteden aan zijn gezin en overige hobby’s. Quillermo Pol neemt het komende seizoen een tussenjaar en zal geen team trainen. Wij hopen dat dit zeer gewaardeerde lid van het technisch jeugdkader zijn kennis en ervaring wel op andere wijze het komende seizoen kan inzetten binnen de jeugd. Herman Boerboom (JO14-1) krijgt komend seizoen de O12-2 onder zijn hoede. Tom Ornek en Jeppe Neuteboom (JO8-1) geven hun trainersloopbaan helaas geen vervolg wegens studiedrukte.

  Ook willen we het volgen van trainerscursussen stimuleren en proberen we steeds meer jeugdspelers enthousiast te krijgen voor het trainersvak. Dit gaat erg goed, mede dankzij de interne jeugdvoetbaltrainer-cursus (JVTC) op Kampong, onder leiding van Oktay Ertana en Lukas ten Berge. Dit heeft er mede toe bijgedragen dat volgend seizoen meer dan tien (!) jeugdspelers een rol als trainer gaan vervullen binnen het Top- en Selectievoetbal! De zeer gewaardeerde ouders die dit seizoen de teams hebben getraind is gevraagd om de veelal jonge trainers het komend seizoen waar nodig te ondersteunen.

  Met gepaste trots presenteren wij onderstaand de hoofdtrainers van de diverse leeftijdsgroepen voor het seizoen 2018/2019:

  JO19-1: Jorick Straatman

  Niveau: 2e / 3e divisie

  Op dit moment is Jorick alweer bezig aan zijn achtste seizoen als jeugdtrainer bij Kampong. Momenteel als hoofdtrainer van de JO19-1, dat volop meedoet in de titelstrijd in de 3e divisie B en in de beker (halve finale).

  Jorick is een vaste kracht binnen onze jeugdopleiding en een bekend gezicht voor iedereen die regelmatig op Kampong komt. 

  Hij zal opnieuw geassisteerd worden door Wim Ormel, die als assistent-trainer ook al jarenlang aan Kampong is verbonden.

  JO19-2: vacature

  Niveau: 1e klasse

  Momenteel zijn we nog in gesprek met meerdere kandidaten over het invullen van deze vacature.

  JO17-1: Nigel Pluk

  Niveau: 3e / 4e divisie

  Nigel is afgelopen seizoen overgekomen van DVSU en is op dit moment trainer van Kampong O17-2, een team dat bestaat uit eerste en tweedejaars spelers. Zodoende zal hij deels meegaan met zijn huidige team.

  Ook de JO17-1 strijdt onder leiding van trainer Rutger Stijlaart nog volop voor promotie. Momenteel staat JO17-1 tweede op de ranglijst, een plek die recht geeft op het spelen van nacompetitie. 

  In de zomer van 2016 heeft Nigel een aantal maanden gewerkt voor de voetbalclub Laranja Mecanica in Brazilië en nog steeds onderhoudt hij nauwe banden met de Braziliaanse club.

  JO16-1: Oktay Ertana

  Niveau: Hoofdklasse O16 / 1e Klasse O17

  Oktay is een echte Kampong-exponent. Als jeugdspeler droeg hij ons blauwe tricot, maar na meerdere knieblessures moest hij zijn kicksen noodgedwongen aan de wilgen hangen.

  Gelukkig timmert hij ook al enkele jaren aan de weg als jeugdtrainer: eerst als assistent en sinds twee seizoenen als hoofdtrainer. Momenteel is hij trainer van JO13-1, maar komend jaar zal hij JO16-1 (eerstejaars Topteam) onder zijn hoede nemen.

  JO15-1: Tom Druppers

  Niveau: Hoofdklasse

  Tom is dit seizoen bezig aan zijn vierde jaar als trainer bij Kampong. Momenteel volgt hij de cursus UEFA C Youth van de KNVB bij FC Utrecht en assisteert hij bij de JO17-1.

  In het dagelijks leven studeert hij Journalistiek en schrijft hij voor TrainersMagazine en werkt hij in het weekend bij het radioprogramma van Namen&Rugnummers van RTV Utrecht.

  Hij zal geassisteerd worden door Dylan Timber en Daniël de Leon, die allebei in JO19-1 spelen.

  JO14-1: Daan de Waijer

  Niveau: Hoofdklasse

  En weer maakt een DVSU’er de overstap naar Kampong. Waar Nigel vorig jaar al overkwam van de club uit Lunetten zal Daan de Waaijer komend seizoen de JO14-1 onder zijn hoede nemen. Daan is momenteel trainer van de JO13-1 van DVSU, maar kijkt ongetwijfeld uit naar komend seizoen.

  Veel succes bij Kampong Daan!

  JO13-1: Frank Cornelissen

  Niveau: Hoofdklasse

  Frank loopt al zijn hele voetballende leven op Kampong rond. Eerst doorliep hij als linksback van diverse Topteams de jeugdopleiding en dit seizoen trapt hij een balletje in het derde elftal.

  Als trainer doorliep hij de weg der geleidelijkheid: hij deed ervaring op bij de techniektraining, de Jeugdvoetbaldagen en dit seizoen is hij actief als trainer van de JO12-1.

  JO12-1: Jan Sterk

  Niveau: Hoofdklasse

  Jan is ongetwijfeld één van de langstzittende trainers binnen de Kampong-jeugd. De laatste jaren met name binnen de onderbouwteams, maar in het verleden was hij ook trainer van onder meer de B1 (JO17-1). Ook coördineerde hij een aantal jaar de circuittraining voor breedteteams.  

  Ook dit seizoen is hij op de velden te bewonderen en leidt hij de JO11-1. Hij zal meegaan met zijn huidige lichting en komend jaar de JO12-1 onder zijn hoede nemen.

  JO11-1: Merijn Muskens & Thijs Bosman

  Niveau: Hoofdklasse

  Velen van jullie zullen Merijn kennen als getalenteerd speler van ons eerste elftal. Afgelopen zaterdag was hij nog één van de uitblinkers van de gewonnen wedstrijd tegen SCH’44. Hij is een van de mooie voorbeelden van spelers uit de eigen jeugd die succesvol doorstromen naar het eerste elftal. 

  Juist daarom zijn we blij dat hij ook als trainer graag zijn handen uit de mouwen steekt. Vorig seizoen haalde hij zijn diploma Pupillentrainer van de KNVB en dit jaar leidt hij samen met Dylan Timber en Thijs Bosman de JO9-1.

  Komend seizoen vervolgt Merijn zijn samenwerking met Thijs en gaat hij JO11-1 trainen. 

  JO10-1/2: Bram Hartman & Terrence Finki

  Niveau: Hoofdklasse

  Bram doorliep als speler diverse jeugdteams van Kampong en speelt dit seizoen in de JO19-2. Ook is hij ambitieus jeugdtrainer: hij traint momenteel de O11-3 en mag komend seizoen zijn ambities waarmaken als trainer van de JO10-1.  

  Terrence mag met recht een ‘manusje van alles’ genoemd worden binnen onze jeugdopleiding. Hij traint niet alleen JO11-2, maar is ook nog eens actief als keeperstrainer. Daarnaast is hij nooit te beroerd om andere teams te assisteren als daarom gevraagd wordt.

  JO9-1/2: Thijs Oldenhof, Marc Visser & Sam Smeets                        

  Niveau: Hoofdklasse

  Thijs, Mark en Sam zijn allen jeugdspeler én (sinds dit seizoen) trainer binnen Kampong. Thijs, aanvoerder van O17-1 is trainer van JO8-1/2, terwijl Marc en Sam JO8-3 leiden. Zij doen dit met enorm veel enthousiasme wat breed wordt gewaardeerd. Komend seizoen slaan zij de handen ineen als trainersstaf van JO9-1/2.

  JO8-1/2: Stef van der Laan & Sem van der Tempel

  Niveau: Hoofdklasse

  Stef en Sem zijn dit seizoen zeer actief geweest onder andere als trainers van de Super7 en de voetbaldagen. Zij gaan de opgedane ervaring komend seizoen in de praktijk brengen als trainers van de O8-1/2.

  Ook de selectietrainers zijn voor een groot deel bekend en worden hieronder weergeven. Het is een mooie mix van (zeer) ervaren trainers en (min of meer) startende ambitieuze trainers. Van trainers die al jaren op Kampong rondlopen en trainers die in korte tijd zeer enthousiast zijn geraakt over de club en hun bijdrage willen leveren. Wij zijn blij met deze mooie groep trainers!

  Team:

  Trainer 2018/2019:

  JO17-2

  Mart ten Have

  JO16-2

  Radboud Koopmans

  JO15-2

  Han Dekker

  JO14-2

  Levi Brown

  JO13-2

  Jeroen Vos

  JO12-2

  Herman Boerboom

  JO11-2

  Soufyan Soulimani

  JO11-3

  n.n.b.

  JO10-3/4

  Coos Wouters & Freek de Bruin

  JO9-3/4

  n.n.b.

  JO8-3/4

  n.n.b

   

  Ook voor de meidenteams zijn wij momenteel in gesprek met diverse trainers van buiten en met interne jeugdtrainers zodat we daar in het kader van de doorontwikkeling van ons meidenvoetbal stappen in kunnen zetten. We hopen hier in de loop van de komende twee weken ook een overzicht van te publiceren.

   

  Wij wensen alle trainers vast veel succes het komend seizoen!

   

  Met vriendelijke groet,

   

  Joop Koppen & Thomas Rupp (HJO’s Kampong Voetbal)