Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Agenda

Agenda

Activiteiten in deze categorie op 06 juni:

Hillegom 1 - Kampong 1 (kampioenswedstrijd)

Door de overwinning afgelopen zondag op Hoofddorp kan Kampong 1 zich opmaken voor de kampioenswedstrijd, aanstaande maandag 6 juni uit bij Hillegom om 14.30 uur. Bij winst promoveert het team voor het eerst in de clubhistorie naar de hoofdklasse! Kom jij onze jongens naar de overwinning en deze historische promotie schreeuwen? 
Via Kampong kun je meereizen met de supportersbus. Tickets koop je hier!

In samenwerking met onze sponsor Meerkerk busreizen hebben wij een bus geregeld. Voor jeugd en senioren!
Dit is een bus voor 90 personen. Wij doen er alles aan om voor zoveel mogelijk mensen bussen te regelen, dit kunnen wij echter niet garanderen want dit is afhankelijk van beschikbaarheid.   
Deze bus vertrekt maandag 6 juni om 13.00 uur vanaf het parkeerterrein van VSC (Sportpark Koningsweg). Dit i.v.m. beschikbare ruimte voor de bus om te draaien. Je kunt voor €5,- mee heen en terug reizen. De bus zal rond 18.00 uur weer terug zijn, waarna op Kampong (hopelijk) het feest kan losbarsten. Wil jij met je hele team naar de wedstrijd, zorg dan dat iedereen zo snel mogelijk zijn kaartje koopt want vol = vol.

De ticketlink vind je hier.

Vanuit de club doen wij er natuurlijk alles aan er een mooi feest van te maken. Wij hopen dus op jouw steun, het liefst in het blauw!

  • 6 juni 2022 14:30 - 6 juni 2022 17:00
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!