Schok & Pomp - Kampong Voetbal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Schok & Pomp

Schok & Pomp

Cursus Schok en Pomp voor vrijwilligers Kampong

De inschrijving voor de cursus van 9, 10 en 11 mei 2023 is gesloten. In het najaar zullen we nieuwe data bekend maken.

Waar gesport wordt loop je risico op blessures of erger. Van belang is om goed te handelen in acute situaties. Voor deze acute situaties hebben we bij Kampong een aantal AED’s hangen. Om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen de AED kunnen gebruiken, organiseren we voor alle vrijwilligers op Kampong een cursus Eerste hulp bij sportongevallen & Reanimatie verzorgt door Schok en Pomp.

De cursus wordt op Kampong gegeven door de financiële ondersteuning van de Ondernemersvereniging Utrecht (OFU). Zij hebben ook de AED’s in de omgeving gefinancierd om de omgeving hartveilig te maken. De reanimatie en eerste hulp bij sportongevallen cursus wordt gratis aangeboden en gehouden op 9, 10 en 11 mei van 19.00 tot 22.00 in zaal 2. Vooraf volg je een e-learning die nuttig is voor de praktijk sessie. De praktijksessie neemt ongeveer 3 uur in beslag.

In de praktijk training wordt geoefend en komen o.a. de volgende zaken aan bod: * Reanimatie Volwassene & omgang AED * Ernstige bloeding * Snijwonden * Hoofd-, nek- en wervelletsel * Acute benauwdheid * Verzwikking / verstuiking * Allergische reactie * Bewusteloosheid.

Na afloop van de training ontvangen alle deelnemers een persoonlijk deelname certificaat op naam.

Wil je meedoen aan deze training dan ontvangen we je graag op 9, 10 of 11 mei in het Kampong clubhuis, opgeven kan via onderstaand formulier.

Meer over Schok en pomp en de cardi-aid (AED) vind je hier: https://schokenpomp.nl/ https://www.cardiaid.nl/

Schok & Pomp

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!