Facebook Toestaan Niet toestaan

Kampong 2 wint van Ajax 2 en gaat naar de laatste 16 van de beker

11 februari 2024 13:00

Kampong Voetbal

Kampong 2 heeft zaterdagmiddag met 2-4 gewonnen van AFC Ajax 2 en bereikt zo de laatste 16 van de districtsbeker. Op De Toekomst kwam Kampong al na een paar minuten op voorsprong door een bekeken doelpunt van Nabil Harchaoui. Vanuit hun spelershome zagen Brian Brobbey, Steven Berghuis, Jordan Henderson en anderen Ajax-spelers - die net getraind hadden - Kampong vervolgens uitlopen naar 0-4 door doelpunten van Ouren Nikkels, Teun Versteeg en weer Nabil. Iets voor rust scoorde Ajax de 1-4 en halverwege de tweede helft de 2-4. Kampong 2 kwam echter niet meer in de problemen. Een knappe prestatie voor het team van trainers Mohamed Akharouid en Efrem Shiferaw.

Hier vind je het verslag en veel foto’s, gemaakt door Rob van Vliet van Ajaxzaterdag.nl.